Bliv kreativ med AR/VR

Brug en dag på at blive klogere på en af verdens mest spændende teknologier sammen med ekspert, forfatter og oplægsholder Peter Svarre og data scientist Danni Dromi - sammen med andre NGO'er.

Bliv kreativ med AR/VR

Brug en dag på at blive klogere på en af verdens mest spændende teknologier sammen med ekspert, forfatter og oplægsholder Peter Svarre og data scientist Danni Dromi - sammen med andre NGO'er.

Workshop

16.10.2024

9:00 - 16:00

Aalborg

Workshop

16.10.2024

9:00 - 16:00

Aalborg
Få adgang til nye muligheder ved at lære om den mest innovative teknologi

Om


Generativ AI udvikler sig med rekordhøj hastighed. Alene i 2022 så vi modeller som DALL-E 2, MidJourney, Stable Diffusion og ChatGPT. Sidstnævnte nåede over 1 million brugere på mindre end én uge og blev dermed den hurtigst voksende tech-platform nogensinde. I 2023 vil det sandsynligvis gå endnu stærkere med udviklingen af AI-modeller og værktøjer, men hvad betyder det egentlig for dig og hvad er der tilbage, 
når hypen har lagt sig?

Målgruppe


Du lærer, som ikke-teknisk professionel, at forstå kunstig intelligens og hvordan du kan drage fordel af generativ AI i dag. Du får et indsigtsfuldt og objektivt perspektiv på fremtidens muligheder og faldgrupper omkring teknologien. På dagen veksles mellem præsentationer, undervisning, dialog og eksempler, samt praktisk anvendelse, udforskning og opgaveløsning ved hjælp af en række generative AI programmer på din egen computer (som du selv medbringer).

Dagens Program

9:00 - 10:00: Introduktion til Generative AI
Vi dykker ned i, hvad Generative AI er, og hvordan denne teknologi åbner op for nye muligheder både nu og i fremtiden.

10.15 – 11.15: Anvendelse af kunstig intelligens i kommunikationsafdelingen
I denne session diskuterer vi eksempler på, hvordan Generative AI løsninger som ChatGPT kan booste kommunikationsindsatsen, f.eks. i form af kommunikationsplaner, tekstforfattelse, budskabsudvikling m.v. Vi vil også tage et kritisk blik på de etiske og andre dilemmaer, der er forbundet med brugen af AI.


11.15 – 12.00: Hvor kunne du bruge kunstig intelligens i din kommunikation?
Sammen identificerer vi scenarier, hvor kunstig intelligens kan være med til at booste dig og dit arbejde.


12:00 – 12.45: Frokost


12.45 – 15.00: Afprøvning af AI værktøjer
Her får du mulighed for sammen med nogle af de andre deltagere, at bruge udvalgte Generative AI værktøjer til at løse en konkret udfordring.


15.00-15.30: Afrunding – Hvilke ”must use” cases har du fundet?

Vi runder dagen af med at drøfte, hvilke ”must use” cases vi har identificeret undervejs og hvordan vi kan gå hjem og implementere dem i afdelingen.


Udbytte

Bliv klogere på en af verdens mest spændende teknologier sammen med ekspert, forfatter og oplægsholder Peter Svarre og data scientist Danni Dromi - sammen med andre NGO'er.


Tilmelding og pris
Pris pr. deltager er kr. 4.995 eks. moms.

10% rabat pr. deltager, hvis I kommer flere personer fra samme NGO.

TIlmeld
Mød ekspert, forfatter og oplægsholder Peter Svarre og Data Scientist Danni Dromi.
Generativ AI udvikler sig med rekordhøj hastighed
Attending the workshop was an eye-opening experience. The depth of knowledge shared and the hands-on approach truly empowered me to grasp the fundamentals of ai.
Nina Bennett
Head of Innovation, Ørsted.

FAQ

Find hurtige svar på almindelige spørgsmål i vores FAQ-sektion.

Hvem underviser på jeres workshops?

Vores workshops faciliteres af anerkendte eksperter som Peter Svarre, Thomas Telving, Danni Dromi og Andreas Refsgaard. Disse eksperter har omfattende erfaring og viden inden for deres respektive teknologiske områder.

Hvem er Transmission?

Transmission er en virksomhed, der tilbyder hands-on workshops og kurser om banebrydende teknologier, herunder generativ AI, Augmented Reality, Spatial Computing og No Code teknologi. Vores kurser er designet til at uddanne og inspirere professionelle inden for marketing, kommunikation, forretningsledelse og innovation.

Hvem kan deltage i jeres workshops?

Vores workshops er målrettet professionelle inden for marketing, kommunikation, forretningsledelse, innovation, projektledelse og administration. De er ideelle for dem, der ønsker at forstå og anvende nye teknologier i deres arbejdsprocesser, men de er ikke rettet mod udviklere og programmører.

Hvordan tilmelder jeg mig en workshop?

Du kan tilmelde dig vores workshops via vores hjemmeside. Besøg vores tilmeldingsside, vælg den workshop, du er interesseret i, og følg instruktionerne for at registrere dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os direkte.

Hvad kan jeg forvente at lære i en workshop?

Vores workshops balancerer oplæg, hands-on øvelser og tid til spørgsmål og diskussion. Du vil få praktisk erfaring med den nyeste teknologi, lære om både potentiale og faldgruber, samt forstå de juridiske og etiske aspekter. Målet er at give dig de værktøjer og den viden, du har brug for, til at anvende teknologierne effektivt i din virksomhed.

Tidligere deltagere

Udtalelse

Se alle
“Attending the workshop was an eye-opening experience. The depth of knowledge shared and the hands-on approach truly empowered me to grasp the fundamentals of ai.”
John Olsson
Innovation Director
,
DSB
DSB
“Attending the workshop was an eye-opening experience. The depth of knowledge shared and the hands-on approach truly empowered me to grasp the fundamentals of ai.”
John Olsson
Innovation Director
,
DSB
DSB
John Olsson

Hver måned får du de nyeste teknologiske trends, vores egne publikationer og information om kommende workshops

Ved at klikke på Tilmeld bekræfter du, at du accepterer vores vilkår og betingelser.
Tak for din tilmelding. Vi har netop sendt dig en mail.
Hov, der gik noget galt. Prøv igen.