Peter Svarre

Peter Svarre har arbejdet mere end 20 år med digital kommunikation, strategi og produktudvikling. Han er forfatter til en række bøger om sociale medier, kunstig intelligens og digital etik. Han har udgivet bogen “Hvad skal vi med mennesker?” om kunstig intelligens på Gyldendal (2019), og senest “Digital Etik” på Akademisk Forlag i november 2022. Peter Svarre er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og Master of International Affairs fra Columbia University i New York. Medlem af ekspertgruppen, der skal støtte regeringens håndtering af tech-giganter.

”Vi arbejder med ”Fremtidens Kommune”, hvor vi hele tiden udfordrer os selv og er undersøgende på hvordan vi kan løse over opgaver bedst muligt, og der er det en fuldstændig naturlig del at introducere vores medarbejdere til de her nye teknologier”
Line Okholm
Centerchef, Center for Strategi og HR
,
Gribskov Kommune

Hvem er Peter Svarre?


Peter Svarre har arbejdet mere end 25 år med digital kommunikation, strategi og produktudvikling. Han beskæftiger sig i dag primært med AI som rådgiver, ekspert og foredragsholder.

Peter Svarre er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og Master of International Affairs fra Columbia University i New York. Medlem af ekspertgruppen, der skal støtte regeringens håndtering af tech-giganter.

Eftertragtet foredragsholder, underviser og forfatter


Peter er forfatter til en række bøger og artikler om sociale medier, kunstig intelligens og digital etik. Han har udgivet bogen “Hvad skal vi med mennesker?” om kunstig intelligens på Gyldendal (2019), og senest “Digital Etik” på Akademisk Forlag i november 2022.

Hver måned får du de nyeste teknologiske trends, vores egne publikationer og information om kommende workshops

Ved at klikke på Tilmeld bekræfter du, at du accepterer vores vilkår og betingelser.
Tak for din tilmelding. Vi har netop sendt dig en mail.
Hov, der gik noget galt. Prøv igen.