Thomas Telving

Thomas Telving har mange års erfaring som foredragsholder og er kendt for sine dybdegående og humoristiske foredrag om kunstig intelligens. Han er kandidat i filosofi og statskundskab og har mere end 20 års erfaring som kommunikationschef, pressechef, politisk chef, redaktør, journalist og rådgiver. Thomas er forfatter til en række bøger og artikler om kunstig intelligens, robotter og etik.

“Attending the workshop was an eye-opening experience. The depth of knowledge shared and the hands-on approach truly empowered me to grasp the fundamentals of ai.”
Gitte Petrasson
Innovation Director
,
DSB

Hvem er Thomas Telving?


Thomas Telving har mange års erfaring som foredragsholder og er kendt for sine dybdegående og humoristiske foredrag om kunstig intelligens. Han er kandidat i filosofi og statskundskab og har mere end 20 års erfaring som kommunikationschef, pressechef, politisk chef, redaktør, journalist og rådgiver.

Hvor er han kendt fra?


Thomas er forfatter til en række bøger og artikler om kunstig intelligens, robotter og etik. Han har bl.a. udgivet bogen “Killing Sophia – Consciousness, Empathy, and Reason in the Age of Intelligent Robots” på Syddansk Universitetsforlag (2022). Den er udgivet i flere lande. Thomas er med i DRs serie “Kunstig Intelligens” (2023), og jævnligt ekspert hos “Go' morgen Danmark” på TV 2. Han er desuden fast skribent for tænketanken DataEthics.eu.

Thomas Telving har været tilknyttet Transmission siden foråret 2024.

Workshops med denne ekspert

Se alle
Der er ikke skemalagt flere workshops med denne ekspert. Kontakt os for en snak om en workshop med denne ekspert.

Hver måned får du de nyeste teknologiske trends, vores egne publikationer og information om kommende workshops

Ved at klikke på Tilmeld bekræfter du, at du accepterer vores vilkår og betingelser.
Tak for din tilmelding. Vi har netop sendt dig en mail.
Hov, der gik noget galt. Prøv igen.