Transmission afholder workshops i hele Danmark.

Transmission afholder workshops i hele Danmark.

Generative AI workshop hos jeres kommune

Generative AI workshop hos jeres kommune

Brug en dag på at blive klogere på en af verdens mest spændende teknologier sammen med ekspert, forfatter og oplægsholder Peter Svarre og data scientist Danni Dromi.

Generative AI workshop

Brug en dag på at blive klogere på en af verdens mest spændende teknologier sammen med Peter Svarre og Danni Dromi

Få adgang til nye muligheder ved at
lære om den mest innovative teknologi

Få adgang til nye muligheder ved at
lære om den mest innovative teknologi

Få adgang til nye muligheder ved at
lære om den mest innovative teknologi

Generativ AI udvikler sig med rekordhøj hastighed. Alene i 2022 så vi modeller som DALL-E 2, MidJourney, Stable Diffusion og ChatGPT. Sidstnævnte nåede over 1 million brugere på mindre end én uge og blev dermed den hurtigst voksende tech-platform nogensinde. I 2023 vil det sandsynligvis gå endnu stærkere med udviklingen af AI modeller og værktøjer, men hvad betyder det egentlig for dig og hvad er der tilbage, når hypen har lagt sig?

Hvad lærer du om?

Hvad lærer du om?

Du lærer, som ikke-teknisk professionel, at forstå kunstig intelligens og hvordan du kan drage fordel af generativ AI i dag. Du får et indsigtsfuldt og objektivt perspektiv på fremtidens muligheder og faldgrupper omkring teknologien. På dagen veksles mellem præsentationer, undervisning, dialog og eksempler, samt praktisk anvendelse, udforskning og opgaveløsning ved hjælp af en række generative AI programmer på din egen computer (som du selv medbringer).

Overblik

Overblik

Overblik

På denne workshop får du en grundig introduktion til generativ AI, samt konkret, brugbar og “hands-on” viden om, hvordan disse modeller fungerer, og hvordan du kan anvende dem i din organisation og dit daglige arbejde. Vi tror på, at denne kombination, samt tid til fordybelse og diskussion, skaber den bedste forståelse og indlæring.


Transmission har afholdt workshops hos bl.a. Københavns Kommune (TMF) og Vejle Kommune - Kultur & Sundhed.


Kontakt os gerne for yderligere referencer.

Indhold på workshoppen

Indhold på workshoppen

Indhold på workshoppen

 • Hvad er kunstig intelligens, og hvordan påvirker den din verden og dit arbejdsliv?

 • Hvad betyder det, når kloge maskiner begynder at træffe vigtige beslutninger?

 • Hvad kan generativ kunstig intelligens?

 • Forstå landskabet af modeller inden for generativ AI

 • Skab dine egne AI genererede billeder ud fra tekst

 • Lær hvad store sprogmodeller som ChatGPT kan gøre for dig

 • Arbejd med og lær forskellen på flere forskellige generative AI-modeller at kende

 • Hvordan designer vi en mere ansvarlig digital verden?

Hvem henvender workshoppen sig til?

Hvem henvender workshoppen sig til?

Hvem henvender workshoppen sig til?

 • Kommunaldirektører, chefer, ledergrupper, og medarbejdere inden for bl.a. kommunikation, innovation, HR, produkt- og projektledelse.

 • Alle med interesse for den teknologiske fremtid

 • Som udgangspunkt er workshoppen ikke henvendt til udviklere eller teams, der allerede arbejder professionelt udvikling af kunstig intelligens (men alle er selvfølgelig velkomne)

Tilmelding & pris

 • Kontakt Martin Schultz på ms@transmission.dk, tlf. 26 15 61 23 eller via formularen nedenfor.

 • Workshops afholdes typisk for 8 - 15 deltagere.

Peter Svarre

Peter Svarre har arbejdet mere end 20 år med digital kommunikation, strategi og produktudvikling. Han er forfatter til en række bøger om sociale medier, kunstig intelligens og digital etik. Han har udgivet bogen “Hvad skal vi med mennesker?” om kunstig intelligens på Gyldendal (2019), og senest “Digital Etik” på Akademisk Forlag i november 2022. Peter Svarre er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og Master of International Affairs fra Columbia University i New York. Medlem af ekspertgruppen, der skal støtte regeringens håndtering af tech-giganter.

Danni Dromi

Danni Dromi er uddannet Datalog fra Københavns Universitet og har arbejdet med data og AI de sidste 5 år. Han har arbejdet som data scientist hos PaperFlow og GroupM og arbejder nu selvstændigt som udvikler,  konsulent og foredragsholder inden for kunstig intelligens og data science. Han er passioneret omkring generativ AI, og har fulgt udviklingen i feltet helt tilbage fra 2015,  da de første kreative AI modeller kom frem. Danni Dromi eksperimenterer aktivt med de nyeste tilgængelige AI modeller og følger udviklingen dagligt.

Tidligere deltagere

Anmeldelser

Kontakt os